wessel-kort-goochelaar

Wie is Wessel?

Jong, fris en modern

Wessel maakt al enkele jaren deel uit van verschillende genootschappen, verenigingen en unies bestaande uit talentvolle, jonge goochelaars die maandelijks samenkomen om goochelen weer hip, aantrekkelijk en modern te maken.

Daarnaast proberen zij zichzelf steeds te blijven verbeteren op het gebied van presentatie, interactie, techniek, afleiding en vingervlugheid. Met goochelaar Wessel Kort haal je een karakteristieke, frisse en moderne goochelaar in huis!

Prijswinnend

In 2014 deed Wessel voor het eerst mee aan het Nederlands Kampioenschap Goochelen Voor Junioren. Hier won hij direct de derde prijs. In de jaren die volgde ontving Wessel meerdere prijzen, onderscheidingen en erkenningen in binnen-en buitenland.

De gewonnen prijzen en erkenningen zijn verdiend in categorieën als close-up goochelen, parlour magic, street magic en bargoochelen. De meest prestigieuze prijs ontving Wessel in 2019 toen hij als eerste Nederlander ooit in de prijzen viel bij de Hans Klok Trophy; hét internationale kampioenschap voor junioren.

Believe in yourself and magic will happen!

quote-light.png
goochelaar-inhuren

Humor en interactie

Na het afronden van de havo is Wessel gestart aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Hier heeft hij veel bijgeleerd op het gebied van spelen voor publiek, interactie, humor en jezelf presenteren.

De kennis die hij daar heeft opgedaan gebruikt hij dagelijks in zijn repertoire als goochelaar bij zowel het optreden op een podium als aan een tafel.

Open Whatsapp
1
👋 Waar kan ik je mee helpen?